Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tapadjanak a pasik.;DD (5 tipp.^^)

Mi lányok gyakran elijesztjük a fiúkat a nyálas szövegeinkkel, nyomolásunkkal.. Változtassunk ezen.;DD. Pár tuti tipp, hogy a pasik megőrüljenek érted.:DD. (ez csak az ilyen keményebb, menő fiúknál bejövős, akik nem érzelgősek, inkább gyakran elnyomják érzéseiket)

1, Ne add meg magad azonnal.!

Elhív valahova, oké menj el vele, ne mutasd ki neki, hogy majd elrepülsz az örömtől, hogy elhívott, csak nyugisan, 'oké, felőlem mehetünk.' . Dumáljatok, de ne engedd neki máris, hogy megcsókoljon. Finoman mondd meg neki, hogy ne siessen. Így majd újra találkozni akar veled és tudni fogja nem hagyod magad olyan könnyen.:P


2, Légy erős.!

Igen, nehéz nem sírni egy szakítás után, és mindenhol azt olvasod, hogy ne sírj, de ez így is van.. Sírhatsz, csak SENKI ne lássa. Még a legjobb barátnőd se.. Szobádban egyedül otthon add ki magadból, de mások előtt mosolyogj, mintha örülnél, hogy felszabadultál volna. Ne kezdj el minden pasival flörtölni, mert még azthiszik, nem is szeretted. Csak a baráti körödben érezd jól magad, hangosan nevess. Ha összefutsz vele, vagy elmész mellette köszönj neki hangosan, mosolyogva. Így talán rájön, hogy nem vagy egy érzékeny pitsa, aki mindenkinek sír arról, hogy mennyire szerette.. stb. Lehet, hogy akár újra találkozni akar veled, hogy megbeszéljétek.! :DD.


3, Ismét utasítsd el.!

Szakított, látta, hogy kemény vagy, kíbírtad és újra talizni akar.. Ne add be 1ből a derekad! Akkor tudni fogj, hogy csak álarc volt az a mosoly az arcodon, és csak azért csináltad, hogy ne tudják mennyire fáj. Utasítsd el. Mondd neki, hogy az ő hibája, ő szakított és mosolyogj rá. Ha tovább könyörögj mondj neki igent a talira.


4, Ne látszódjon, hogy még szereted.!

Légy hozzá hűvös, ha meg akar ölelni, óvatosan vedd le magadról a kezeit és mondd neki hogy, 'ne csináld ezt'.. ha tovább ölelget hagyd neki, de ne ölelj vissza.!! Soha se hallgass, mindig mondj neki valamit, mert unni fog.! készülj fel, hogy miről fogtok majd beszélgetni.:DD. Focimeccsek, kosármeccsek, új filmek..stb. Búcsúzóul meglepiként te öleld meg, de csak baráti ölelés legyen, ne ragadj a karjaiban.!


5, Mindig mosolyogj.!

Ne látszódjon, hogy kényszerből mosolyogsz, mert a fiúk azt gyakran kiszúrják.! Ha taliztok, vagy csak elmentek egymás mellet mosolyogva köszönj, mintha tele lennél élettel. El lesz ragadtatva hogy milyen jó formában vagy, és a fiúk szeretik, ha egy lány életvidám.! :)


Ez lenne az az 5 tipp. Ezt nem más oldalon, újságban olvastam, hanem az unokanővérem adta nekem ezeket a tippeket, és ha hiszitek hanem, beválik.. Őt hívogatják folyamatosan az exei, hogy talizzanak, de mindig elutasítja őket. úgy 1-2 éve. Nagyon durva.:DD. amióta én is ezt csináltam (1 pasival eddig.xdd.) az is hívogat.:33. szóval.. rohadtjóó.*-* HATÁSOSAK DE TÉNYLEG.:DD. Remélem nektek is beválik majd.:DD. Na puszipá..<3

Cikk Bye.:
Récc'.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.