Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tanulás módszertan.:P

Na hellooww. Itt a suli, szóval kell valami tanuláshoz kapcsolódó dolog.. Lehet szórakozva is tanulni! Persze, persze, mindenki aszondja most, hogy kamu, tanulni eleve nem szórakozás.. Na csak próbáljátok ki ezt a pár módszert, és könnyebb lesz és talán, ismétlem TALÁN még egy kicsit élvezni is fogod.:)).
Kell 1 tanulós füzet, amibe írkálsz, mert jobban esik egy másik füzetből tanulni. Meg abba lemásolhatod azt, amit meg kell tanulnod és így legalább meg is jegyzel a leckéből valamit.

A színek segítenek! Ha évszámokat, esetleg több képletet kell megtanulnod 1x-re, akkor írd le mindet más színnel. Neked fel se fog tűnni, hogy valami más, de az agyad rögzíti a színeket. Nálam bevált! :dd.

Tanulj freestyle-ban.! igen, igen! tanulj énekelve.:dd. Lehet rap, pop, opera (xdd) meg amilyen zenei műfaj létezik. Van, hogy feladnak egy tömör szöveget, vagy egy vázlatot, oszt nesze tanuld meg.xd Hát csapj bele.:)) Először olvasd el, majd kezdd el újra, énekelve. Lehet, hogy majd ha fel kell mondanod, a fejedben lesz a ritmus, de a lényeg, hogy tudod.:)).

Pihenj, de ne lustulásig! Kell a pihenő, nem tanulhatunk 2 órán keresztül, az agyunk lefárad. Tarts egy kis pihenőt, kb. fél órát. Nehogy benyomd a facebook-ot az idő alatt, mert egyáltalán nem lesz kedved visszatérni a könyv elé. Kapcsold be a TV-t, vagy halgass egy kis zenét, de a sziesztád alatt ne olvass semmit, mert akkor nem piheni ki a fáradalmakat az agyad. egyenlőre ennyi.:)).


A helyesírási hibákért bocsi, de telefonal írtam a cikket, szóval.. xd naennyi.

Récc.'

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.