Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sáltrend.:33.

 A sál egy olyan kiegészítő, melyet akár 3 évszakon keresztül is hordhatunk. Remek kiegészítő, még a legunalmasabb és átlagosabb szetteket is képes újjá varázsolni.


Barokk

A barokk kort idéző darabok a mostani szezonban nagyon trendiek. Ha nem akarsz talpig aranyba és giccsbe burkolózni, válassz egy ilyen mintás sálat, és máris divatos leszel.

Szőrös
A bársony mellett a szőrös anyagok uralták idén a kifutókat. Nem kell az egész kabátodnak szőrösnek lennie, de egy ilyen kis gallér meleg és remek kiegészítő.

Kötött
Mint mindig, a kötött sálak is ott lógnak az üzletek polcain. Egy fehéret és egy élénk sárgát választottunk. A fehér minden színhez megy, így nem lőhetsz mellé, ha ezt választod. Ha azonban a borús napokba szeretnél egy kis vidámságot vinni, válaszd a sárga kötött darabot.Selyem

Egyszerű
A bordó az idei ősz trendszíne, amit mi egyáltalán nem bánunk, hiszen nagyon dögös. Ez a szín már önmagában jól néz ki, így nem igényel semmilyen más giccses mintát. A fehér sálon sincs semmilyen motívum vagy minta, csupán a formájában rejlik a különlegesség.


 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.