Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ruhaösszeállítások 2.*-*

Mivel az 1. része nagyon sikeres lett, ezért gondoltam csinálok még 1 ilyen menüpontöt, de ezúttal én válogatom össze a ruhadarabokat. szerintem full jók, de ízlések és pofonok.;DD.

1. szett ~ Ártatlan kékség.

hupikek-polo.jpg


 Nem kötelező pont hupikéknek lennie, de azért választottam ezt, mert mostanában egyre nagyobb divat, az ilyen gyerekmese figurás póló. és egyben tök cuki. ezt az ilyen cukibb csajoknak ajánlánám. ha ezt a szettet választód, akkor csak az a lényeg, hogy a szín, egyezzen meg a cipővel is. Ja és még ami fontos. ne laza legyen, hanem kicsit feszesebb, hogy ne lengjen a gatyánál.


koptatott-farmer.jpg
  

 Most óóriáásii divat a 3 gombös naci.:D nekem is van 1 pár ..:P Ezt azért raktam a szettbe, mert 3 részben is követi a divatot. 1, a 3 gomb rajta. 2, mert koptatott. én imádom a koptatott nacikat, de ez is ízlések és... 3, szaggatott. nincs lyukasra szaggatva, szóval nálam ez lájkolós. én már túlzásnak tartom a lyukasra szaggatott nacigat de hát..:) amm hösszúgatyából is tudsz ilyet csinálni.;DD. Csekkold ITT. :)


kekcipo.jpg Itt nem a márka a lényeg. a stílus. Lehet rövid, vagy hosszú szárú is, de tornacipőszerű legyen. Ami fontos, hogy ne üssön el a felső színétől. ez a 2 meghatározó darabja a szettnek. 2. szett ~ hamarosan.

bocsi, majd még folytatom, de most mennem kell. igyekszem miharabb befejzni. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.