Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NÉPSZERŰSÉG. (15 tipp.^^)

15 tipp a népszerűségért.^^. 

lanyook.jpg1. Fejezd ki magad érthetően!

A lassú, tagolt beszéd nyugalmat sugároz. Kevésbé figyelnek rád, mint ha követethetetlen, zavaros szóáradatot nyomnál. De azért ne is úgy beszélj, mint egy lassított felvétel..:) a végén bealszanak tőled.:'DD.

2. Beszélj szépen!

A csúnya beszéd csak ritkán elfogadott - de alááshatja a népszerűséged az, ha mindig káromkodsz.! És ez annyira igaz.! Bármennyire káromkodós társaságotok van, ne vidd túlzásba.. Én is túlzásba vittem.. Sokan ezért is megutáltak.. Szóval EZT
 NE.! :)

3. Bókolj másoknak!

Dicsérj meg másokat, hogy téged is megdicsérjenek.! Ha észreveszed, hogy valakinek új holmija van, nyugodtan megállíthatod, hogy ' húú de jó naciid van.! hol vetted.? ' :DD.

4. Légy udvarias!

Ezzel főleg a tanárok körében lehetsz népszerű. Nekik fontos, hogy ne szemtelenül beszélj velük, hanem úgy, mint egy olyan ember lenne, aki tudja, hogy hol a helye. Lehet ez nem könnyű, főleg az olyan tanárokkal szemben akiket legszívesebben leköpnél, de hidd el, így megkedvelnek a tanárok is, és nem szivatnak éjjel-nappal.^^.

5. Mutass érdeklődést!

Ha valakivel beszélgetsz, fordulj elé, és bólints.! Kövesd a beszélgetést, hogy hozzá tudj szólni.:) A némaság nem túl kellemes.. Ha csendes lány vagy, már alap semmi esélyed a népszerűséghez, hiszen ahhoz igen is kell hang, hogy szeressenek.:) Nagyon fontos a kommunikáció.:)

6. Nézz a partnered szemébe.!

Ez a szokás mindent elárul rólad.! Ha nem nézel mások szemébe, nem vagy őszinte.!

7. Öltözz visszafogottan, de divatosan!

 

divatos.jpg

A népszerűség átka, hogy mások sokkal kritikusabban szemlélnek. Ne legyél paradicsommadár (azaz, hogy totál nem összepasszoló cuccokat dobj fel magadra), és ne is mutogasd mindened, hiszen nem vagy egy olcsó kurva..:)

8. Ne legyél ápolatlan!

 

haaj..jpg

A koszos köröm, az ápolatlan bőr és a zsíros haj kerülendő.! 2-3 naponta moss hajat, ne növeszd a körmöd túl nagyra, ha meg növeszted, akkor legalább mindig tisztítsd ki, mert undorító, ha tiszta fekete. A börődre mindig használj testápolót, hogy ne legyen száraz.^^. A hajadra MINDIG tegyél balzsamot. Attól lesz fényes, dús hajad.:)

9. Jelenj meg!

Ha belépsz az osztályba, határozott léptekkel tedd, mosolyogj, és eszedbe ne jusson a padlót bámulni.! Mosolyogj a többiek szemébe.:)

10. Ne csak magadról beszélj.!

Légy nyitott mindenki felé.! Ha igazi népszerűségre vágysz, akkor sokfelé kell figyelned, sokféle embert kell megértened.! :)). Ne csak magadról beszélj. Ha még is így történne és észreveszed, gyorsan hagyd abba, és kérdezz vissza.:)

11. Mindig maradj optimista.!

A pozitív (életvidám) emberekhez sokkal többen vonzódnak, hiszen ők még a legrosszabb helyzetben is látják a kiutat.! Mindig gondolj jóra is, hiszen mindig van.. Ne sajnáltasd magad soha, mert az taszító.!

12. Bővítsd az ismereteidet.!

Nem vagy jártas, mondjuk, a filmek világában, de megismertél valakit, aki imád erről dumálni? Akkor szedj össze annyi infót a filmekről, amennyit csak tudsz, hogy beszélgethess az illetővel.:) Mindig készülj fel a beszélgetésekre.^^.

13. Kezeld jól a konfiliktusokat.!

lanyoook.jpg


Ha összevesztél az egyik barátoddal, akkor ne szaladj másokhoz, és ne beszélj róla.! Sokkal jobb, ha csendben intézed az ilyen dolgokat, hiszen sokat ronthat a megítéléseden, ha szidod azt, akit egy nappal azelőtt még ölelgettél.:) A másik, hogy ne ordibáljatok egymással a terem közepén, ne csapkodj, bármennyire dühös vagy, és ne vonulj ki dühösen/sírva a teremből..

14. Ismerd el a hibáidat.!

Ha valamit rosszul tettél, azt nyugodtan ismerd el. Ez a fajta őszinteség bölcsességet sugall, ami másoknak nagyon tetszik.! :) 

15. Segíts másoknak.! 

Ha valamiben jó vagy, akkor megteheted, hogy segítesz a gyengébbeknek. Ez lehet korrepetálás, de akár egy beszélgetés is. Ezzel bizonyítod a nagylelkűségedet.:)).

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Wow

Eszti,2017.01.03 21:37

Ez tényleg nagyon jó! Nálunk az úgynevezett menő gyerekeket a drog az ital meg a cigi tett népszerüvéúgyhogy elég siralmas...

,gyv,jfygkhunch f nfcyf

ctufj,f,2013.01.23 18:53

hogy kell ilyen oldalt csinalni?????
aki tudja lecci irjon

oldal.

Emomamii.,2013.01.27 18:17

sziia.
1, rámész a www.eoldal.hu oldalra.
2, ott kattints a "Készítsd el a saját weboldalad"-ra.
3, Töltsd ki a mezőket.
4, Az email-címeden keresztül aktiváld az oldalt.
5, és kész is van. kezdheted a szerkesztést.:)
Remélem segítettem.♥