Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ne unatkozz, még ha esik is.;)).

Még bőven van a szünetből, de éppen rossz az idő, és nincs kedved kimozdulni otthonról? Néhány ötlet, hogy mivel üsd el a szabadidőd. 
A mindenképpen elkerülendő időtöltés az, hogy egész nap ülsz a gép előtt, és üveges tekintettel kattintgatsz.

Ötletek, hogy mi mást lehet csinálni:

* Ha megnézel egy két filmet, ami már rég óta érdekel, értelmesebb, mint a cél nélküli netezés. Ha esetleg a barátaid szívesen kimozdulnak a rossz idő ellenére, hívd át magadhoz őket egy kis házimozizásra.! Popcorn, csokii és minden ami jó.:P


* Olvass, mert olvasni igenis jó, bárki bármit is mond. A könyvtár nyáron is nyitva van. Vagy ha semmi kedved, ilyen oltári uncsi regényekhez, akkor nyugodtan kapd elő a csajos magazinokat.;DD.

* Ha szorult beléd kreativitás, csalogasd elő, például rajzolgass, írj, vagy próbálj ki bármilyen olyan technikát, amire eddig nem volt időd. Biztos a legtöbb házban ledugva vannak valahol gyöngyök, színes papírok, vagy bármi, amiből össze lehet hozni valami érdekeset. Ilyenkor is érdemes körülnézni a neten, rengeteg kreatív ötlettel teli oldal van, hol a legegyszerűbb alapanyagokat elég felhasználni.

* Fejts keresztrejtvényt. Én például nagyon szeretem, mert némelyik rendesen meg tudja dolgoztatni az agyat. Minden bizonnyal van otthon valamilyen újság, amiben akad egy-két rejtvény.

* Ha már úgy érzed, régóta ráférne a szobádra egy kis rendrakás, akkor hajrá.! :DD. Esetleg át is rendezheted, feldobhatod valamivel, ha már a kreativitásnál tartunk.;)). Én is néha ezt csinálom..:)

* Ha szeretsz sütni-főzni, próbálj ki valami szimpatikus új receptet, ezeknek is kifogyhatatlan tárháza az internet. *-* 

* Pihenj. Nem kell átaludni az egész napot, de néha bizony jól jön az embernek, ha egy kicsit csak úgy heverészhet, nem foglalkozva semmivel.^^.

* Gondold végig, milyen dolgok vannak, amik mindig a „majd ha…” kategóriába kerülnek. Ha bármelyiket tudod otthon csinálni, ne habozz.! Vagy álmodozz.. kikapcsolja az agyat.:)).

* És végül, de nem utolsó sorban, beszélgess az a szintén otthonülő családtagokkal, csináljátok közösen a fent felsorolt programok bármelyikét, vagy társasozzatok.*-* :P Tinikorban úgy is ellökjük maguntól a szülőket, szóval most ideje egy kicsit rendbehozni a dolgokat.^^.

 

Ha bárkinek van még valami ötlete, mivel lehet (lehetőleg értelmesen) eltölteni otthon az időt, írja le nyugodtan.! :)).

Cikk Bye.: Récc'.^^.
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

jóó az oldii.:D

Francy,2012.07.26 22:56

Ez az oldii k#rv@ jó, és érdekes iss.:D Puszcsaa FrancyyMancyy <3

FancyyMancyy.^^

Emomamii.,2012.08.01 21:49

Örülök, hogy tetszenek a cikkek.:). Majd valamikor még a nyáron lesz bővülés, de egyenlőre sajnos nagyon sok munkám van..:\\.

átrendezés. őtlii+ •.•

Francy,2012.07.26 23:03

Egy ötlii az unalomraa: mongyuk a szobánkat pár ujj saját készítésű cuccal feldobjuk. Csak kreativaan.:D !! Pussy FrancyMancy am szivcsii atom láww az oldii
(Caste•Mate)