Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Metin2 láw.;DD.

 Én rajongok ezért a játékért... Egyszerűen imádom. Gyakran játszom vele. Van amikor azért nem jövök fel az oldalra a szabad időmben sem, mert ezzel játszom. Nekem, a legnagyobb karakterem 35-ös szintű. Ha valaki játszik, írja le a karija nevét komiban és felveszlek havernak.:P. Nah szóval. Csintem pár képet a játéról, amikor úgy elszórakozgatok.:DD.

banyaszat-capuval--csajszi-.jpg

  

 

 

 

 

Én, és a haverom (vagy a pasim, nem tom.xDDD) bányászgatunk.:DD. Úgy volt, hogy a képek fészbukkra mennek, ezért satíroztam ki a neveket..>_< De meggondoltam magam. Nah mindegy. Az én nevem: xXcsajszi1xX

 

dance.--reka11511-.jpg

 

Itt esküvőn vagyok, és tácolok egy másik csajszival.:DD. Ez az egyik kisebb karakterem. Imádoom.<3<3 Kedvet kaptam a játékhoz a képektől.xD. Nah gyorsan felrakom a másikat és megyek játszani.:$$.

 

pasivaal.-reka11511-.jpg

 

Hát.. Nem tilos a pasizás metinen.:$$. Ez nem számít megcsalásnak.>_<.xD. Nah szóval. Itt éppen próbálok elcsábítani egy cukii sámán csávót.:P. Mint látjátok, a nagyobb szintűek számomra jobb társaságot nyújtanak ( a játékban.>_< ). A 'húzzál már a faxomba' az egy chat beszélgetés. a környékedben lévő játékosok írgatnak egymásnak. (nem privátban, hanem nyílvánosan). Szóval azt nem a pasi írta.xD. Elárulom a játékos nevét: csatva1987 (a dátum a végén nem biztos.xD)


Ééés, EGYENLŐRE ennyi.:DD. Természetesen még lesznek képek, hiszen ez a játék az életem.*-* Bocsánat gyerekek, muszály játszanom. Majd felteszem az ígért képeket, de a fejléc lehe h nem változik. Még meglátjuk. Pussz.:DD. 

>>>>>>>>>>>>>Kéééééééésőőőőőőőőőőbbbbb<<<<<<<<<<<<<<<

Szijasztok cukojbabáim.^^. Nahh újj pikcs.:P

csook.--csajszi-.jpg

 

MÉGKÉSŐBB xdd:

halott-menyasszonyxdd.jpg
 

 

 

karik-menyasszonyiban.jpg

Ahhoz, hogy a képeket teljes mérteben lássátok (mivel a lényeg nem látszikxDD) nyissátok meg új lapon!!! (jobb klikk -> link megnyitása új lapon)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

algyő kastéjkert uca 22

lilike,2015.03.04 18:14

tökjo

Káloz

Pál Tímea,2012.12.27 08:24

Ez a sima Metin2 vagy valami más pl Pvp2 ?? vagy ilyesmi??

:33.

Emomamii.,2012.12.29 16:17

ez sima metin volt.:33. de már nincs meg egyik sem.