Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Metiin2. láw.

 Én rajongok ezért a játékért... Egyszerűen imádom. Gyakran játszom vele. Van amikor azért nem jövök fel az oldalra a szabad időmben sem, mert ezzel játszom. Nekem, a legnagyobb karakterem 35-ös szintű. Ha valaki játszik, írja le a karija nevét komiban és felveszlek havernak.:P. Nah szóval. Csintem pár képet a játéról, amikor úgy elszórakozgatok.:DD.

banyaszat-capuval--csajszi-.jpg

  

Én, és a haverom (vagy a pasim, nem tom.xDDD) bányászgatunk.:DD. Úgy volt, hogy a képek fészbukkra mennek, ezért satíroztam ki a neveket..>_< De meggondoltam magam. Nah mindegy. Az én nevem: xXcsajszi1xX

 

dance.--reka11511-.jpg

 

Itt esküvőn vagyok, és tácolok egy másik csajszival.:DD. Ez az egyik kisebb karakterem. Imádoom.<3<3 Kedvet kaptam a játékhoz a képektől.xD. Nah gyorsan felrakom a másikat és megyek játszani.:$$.

 

pasivaal.-reka11511-.jpg

 

Hát.. Nem tilos a pasizás metinen.:$$. Ez nem számít megcsalásnak.>_<.xD. Nah szóval. Itt éppen próbálok elcsábítani egy cukii sámán csávót.:P. Mint látjátok, a nagyobb szintűek számomra jobb társaságot nyújtanak ( a játékban.>_< ). A 'húzzál már a faxomba' az egy chat beszélgetés. a környékedben lévő játékosok írgatnak egymásnak. (nem privátban, hanem nyílvánosan). Szóval azt nem a pasi írta.xD. Elárulom a játékos nevét: csatva1987 (a dátum a végén nem biztos.xD)


Ééés, EGYENLŐRE ennyi.:DD. Természetesen még lesznek képek, hiszen ez a játék az életem.*-* Bocsánat gyerekek, muszály játszanom. Majd felteszem az ígért képeket, de a fejléc lehe h nem változik. Még meglátjuk. Pussz.:DD. 


>>>>>>>>>>>>>Kéééééééésőőőőőőőőőőbbbbb<<<<<<<<<<<<<<<

Szijasztok cukojbabáim.^^. Nahh újj pikcs.:P

csook.--csajszi-.jpg

 

 

:$$. Esküvőőn smárolok.xDD. Cukee.:$$. ez most ami új. Majd még csinnek. Pussz.^^. 


Ahhoz, hogy a képeket teljes mérteben lássátok (mivel a lényeg nem látszikxDD)nyissátok meg új lapon!!! 
(jobb klikk -> link megnyitása új lapon)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Ivett

Ivett,2012.08.23 16:29

És ha van kedved nézz be a weblapomra köszönöm! weblap: ivettkepei.hupont.hu

Ivett.^^.

Emomamii.,2012.08.24 01:25

Írtam a vendégkönyvedbe.:) Nagyon jó az oldalad.:) További jó szerkesztést neked is.:)

Ivett

Ivett,2012.08.23 16:26

Szia!Én nekem is van weblapom meg Metin2 meg lady pupolarom meg googdagame fashionom xD na mindegy nekem el romlott a Meinem de Apukám ért hozzá és most este meg nézzi és letölti újra és majd írok neked üzit és majd egy tali helyett oszt fel vesszük egymást barátnak ! Na szia! További jó szerkesztést és játékot!

Re: Ivett

Emomamii.,2012.08.24 01:18

Rendben, nyugodtan írhatsz. Amúgy most nekem is baj van a metinemmel, de majd leszedem újra.:). Köszönöm szépen, meglesz.:D

Emomamii.