Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Medencés BuliJee.:D

Hellómii.:$

Unatkozol otthon egyedül, és van medencétek?! Naná, hogy medencés bulijee.:DD. Szüleid beleegyezésével (vagy anélkül, ha nincsenek otthon.xdd.) rendezz egy kis partyt.:)). adok pár 5letet mit lehet csinálni.;)). (nem csak a medencében).

*fogócskázzatok a vízben.:P : igen, lehet, hogy gyerekesen hangzik, de jó muri.! :DD. a lényeg, hogy a fogó, csak víz alatt úszva kaphat el embereket.:D így izgisebb.:33.

*üvegezés.:P : ha vannak fiúk is a bulin miért ne?! :P lehet, hogy párokat is kreáltok majd, ki tudja.?! :P 

*7 perc a mennyországban.:P : szuper játék.*-* jelöljetek ki 1 helyiséget, ahova beküldtök bekötött szemmel 1 emberkét.:DD. utána kiválasztotok egy ellenkező nemű személyt és bekülditek utána. :P 7 percig azt csinálnak odabent, amit akarnak.;DD.

*nyársalás:P : kajásak vagytok?! :D vegyél nyársalni való cuccosokat, elő a nyársbotot, és mehet is a nyársalás.:$ jóétvágyat.! xdd.

*napozás, piknik.:P : vigyél ki 1 plédet, nasit, meg mindent ami kell és mehet a napozás, vagy pihentető lelkizős, szívkiöntős beszélgetés.;)). 

Háthmm.. ennyi lenne.:)). remélem segítettem valamit.*-* a menüpont végén láthattok pár képet rólam az idei nyárról.:DD persze, csak kifirkált fejjel.:DD. xdd. a lényeg, hogy ilyen képeket csinálhattok.;DD.

picture one.:$

fenykep-0133.jpg

picture two.:$

fenykep-0044.jpg

picture three.:$

fenykep-0134_1.jpg


Cikk Bye.: 
Récc'. :)).

NEM ELLOPNI, SAJÁT
 5LET.;DD.
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.