Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kész kritikák.

2012.09.19

 Kért kritikák, amik készvannak, táblával együtt:

1, IVETTKEPEI.HUPONT.HU

  • Tartalom: A tartalommal nincs semmi probléma, rengeteg kép van az oldaladon, és találkoztam oldaldíszítő kellékekkel is, amik nagyon tetszettek! Erre megkapod a maximális 10 pontot.
  • Szerkesztő: A vendégkönyvbe egyszer sem írtál, semmilyen köszönöm-öt, nem adtál le semmilyen életjelet. Én, személy szerint, mindig úgy nézem meg, hogy szerekszt-e még a szerkesztő, hogy megnézem a vendégkönyvet mikor írt utoljára. Nem tudom, hogy hogy viselkedsz a vendégekkel, de azért a kedvesség az írásmódodban is látszik. Kapsz ide egy 4-est.:)
  • Kinézet: Látom nálad a lila a favorite.:D Szép szín. Kezdjük azzal ami nem tetszik: A fejléc. Nagyon egyszerű. Van egy angyal, mellette egy lila háttéren 3 szó. Ez nem valami hangulatkeltő. Nem is várom el, hogy komoly fejléceket készíts 3D-ben.:D Csak egy kicsit, pár virágmintával, vagy szívecskével fel lehetne dobni.. Ami tetszik: A sorelválasztód. Nagyon tetszik ez a csillogó lila! Imádom. Nagyon jól választottál.:D Hát a fejléc miatt ez csak egy 9 pontos.
  • Helyesírás: Hát, most így csak a főoldalt tudom nézni, meg a menüpontokat, mivel csak képek vannak. De amúgy helyesen írsz, ilyen általános hibák vannak, amik csak a billenytű miatt vannak. Maximális 5 pont
  • És ez összesen: 28 pont! Gratulálok, csak 2 pontot vesztettél. :) Nagyon szép oldalad van, és amit mondtam, ha ér számodra valamit a tanácsom, akkor javítsd ki.:)

  • éés az ajándék képed: ivettkepei-kritika.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Ivett

Ivett,2012.09.21 10:22

És csak kérdezem mikor kapom a képet? (csak azért mert már nagyon kíváncsi vagyok rá!)

Ivett.^^

Emomamii.,2012.09.21 16:34

Most készítem. :) 10 perc és meglesz.:D

Re: Ivett.^^

Ivett,2012.09.21 16:40

Oké köszönöm szépen! Egyébként ajánlottam az oldalad egyik barátnőmnek akinek szintén van weblapja hupont-os és mondtam hogy érdemes lenne jelentkeznie a honlap versenyre!

Nagyon szépen köszönöm!

Emomamii.,2012.09.21 16:47

Köszönöm, hogy ajánlottál! Örülnék, ha minél többen jelentkeznétek.:D Kész van a képed. Amúgy, jelölj be facebook-on, ott tudunk beszélni: http://www.facebook.com/karai.amanda

Ivett

Ivett,2012.09.21 10:16

Köszönöm a kritikát! :) A vendégkönyvbe mostantól folyamatosan írok köszönömöt! :) És most már 5 szó van mellette! A fejléc nekem így tetszik! :)

Ivett.^^.

Emomamii.,2012.09.21 14:47

Nagyon szívesen. Igen, mindenkinek más az ízlése! :) Szerintem is szuperül néz ki így is, nem azt mondtam hogy rossz.:)

Re: Ivett.^^.

Ivett,2012.09.21 16:07

Tudom amúgy nagyon klassz lett hogy meg változtattad az oldid ! Edigg is jó volt most 100-szor jobb! :)