Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Díszítsd ki a szobád.^^.

Haleew. Én mindig azon gondolkozdtam, hogy tudom kicsit dizájnosabbá tenni a szobámat. Végül nagyon jó 5leteim támadtak:) Ezeket leírom nektek.

Kellékek: Olló, tinimagazin, vagy valami újság, képekkel.
~ Vágd ki az újságokból a képeket, amik tetszenek, majd celluxxal ragaszd fel a szobád egyik üres falára.:) Sok kell belőle, hogy legalább töltse be a falat, mert úgy lesz űűberzsíír.:)

Kellékek: Érmek, Oklevelek, szög, vagy amivel le tudod rögzíteni.
~ Szedd elő az érmeidet, okleveleidet és dicsekedj.! Tedd ki a szobád falára bátran, ha nincs is sok belőle.:) 

Kellékek: Osztályképek, Baráti képek
~ Tedd ki az egyik falra az osztályképeiteket, vagy a barátaiddal készül képeket. Tök jó hangulatot hoz, ha odanézel rájuk. És ne szedd le egyből ha összevesztél azzal az illetővel. Csak nézz a képre és csak az együtt töltött szép időkre gondolj.:)Egyenlőreennyi. Pusziipáá.
Cikk bye.:

Emomamii. / Récc'.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

szoba

Saci =^.^=,2013.06.25 21:30

Szia! Nem tudnál nekem segíteni? Most fogunk költözni és a szobámat kissé japános stílusba szeretném kialakítani. Már végigbogarásztam a google-t, és semmi hasznosat nem találtam... Igazából nekem az is megfelelne ha valami kis nyugis szobát ki tudnék hozni abból a helységből.Egyébként van egy kis erkély/terasz ( ki hogy nevezi ) része is :D köszii ^^

Alakítás

Emomamii.,2013.07.06 21:15

Sziia. Ne haragudj, hogy csak most válaszolok. Az internet tele van japán motívumokkal. Ha a szüleid megengedik, akkor festhetnél a faladra. Akár egy japán szöveget is megpróbálhatsz felírni, vannak ilyenek is az interneten. Ha inkább nem vállalod be, mert félsz, hogy elrontod, akkor nyomtatsz, vagy ha arra sincs lehetőséged, kopírozod., és mint egy posztert, felteszed a faladra. A japánoknál jellegzetes a kis asztalka is, minden szobában található. Az ágy lábánál nincs is útban szerintem annyira, és még előnyös is, hiszen oda is tudod pakolni a holmidat. Utánanéztem, és ezek a legjellegzetesebb színek: http://www.stiluseseletmod.hu/news/media/2/20051018-hagytavkelszin.jpg . Szóval, ha nagyon olyasmit akarsz, ezek közül válaszd ki, milyen legyen a szobád falának a színe, az ágyneműd, és az egyebek.:) Visszatérve a díszítésre, a legyező a leggyakoribb. Könnyen fel lehet tenni a falra, és még jól is mutat. Nekem is volt már, tényleg nagyon feldobja az üres részeket. :) Esetleg a polcodra, vagy az szekrényedre még ilyen japán kis szobrocskákat lehetne tenni.:) Ennyi jutott most eszembe. Remélem tudtam segíteni. :)

szoba

Nikoletta,2012.10.31 11:25

Sziia.. Én szivesen diszíteném a szobánkat csak az a gond hogy én a tesómmal egy szobában alszom...A fal valahol tele van poszrerre..Hogyan diszitsem a szobánkat hogy egybe fiú és lány is legyen.?? ( Amugy a szobánk fala zöld)

Nikoletta

Emomamii.,2012.11.01 19:39

Dumáld meg a tesóddal, hogy a szoba melyik része a tiéd, és melyik az övé. Ő a saját részét úgy díszíti, ahogy szeretné, ahogyan te is a tiédet.

Ha ez így nem megy, nem tudtok osztozkodni, keressetek valami olyat, amit mind a ketten szerettek. Csinálhatnátok egy olyan falat, amin a képeitek vannak. Az nagyon aranyos lenne!

Az íróasztalod fölé kiragaszthatod az órarended, és az osztályképed. Én is ezt csináltam, nekem tök pofás lett.
A szekrényemre, emlékeket raktam, kicsi plüssöket és az ékszereimet.

Ha van még kérdésed, nyugodtan írd le. Esetleg ha nem tetszenek az ötletek, akkor nagyjából leírhatnád, hogy hogy van elrendezve a szobátok.:)

Ivett

Ivett,2012.08.29 17:47

Szia!Ezek jó ötletek de sajnos nekem nem kellenek! Rózsaszín a szobám fala baba rózsaszín és fehér a szekrényem (beépített íróasztal felette kicsi alatta két fiók a ezek mellet két ajtós szekrény mellette két ajtó beakasztós szekrény a felett mégegy kicsi két ajtós! ) és az agyámon mindig más-más rózsaszín nagy párna,kicsi párna,ágy takaró stb meg mellete van egy nagy ablak rózsaszín sötéitő függöny és fehér sima függöny! És a radiátoron rózsaszín dekorációk és a falon vannak poszterek! Még szerinted mit rakjak a szobámban mert érzem még kell valami hogy tökéletes legyen!

Ivett.^^

Emomamii.,2012.08.31 18:20

ha ennyire szereted a rózsaszínt, akkor csak rózsaszínben gondolkodhatunk..:) akár rózsaszín plüssmacik (kicsi vagy nagy ha van hely), egy A3-as (nagy) lapon aláíratni rózsaszínnel az osztálytársaiddal és kitenni a falra, esetleg ha szépen rajzolsz, rajzolj valami kis cukit és azt is kiteheted. Ha van valami hobbid, arról is gyűjthetnél képeket stb. emlékeket előtenni valami feltűnő helyre. :)). egyenlőre most ennyi ötletre telt. :DD. remélem valamicskét segítettem.:)

Récc'.

Re: Ivett.^^

Ivett,2012.09.01 16:19

Igen segíttettél ilyen egy jó szerkesztő hogy mindig válaszol a kérdésünkre! Egyébként a tv fekete és felőle raktam három rózsaszín matricát! A bútorom olyan hogy rózsaszín meg fehér egybe! a függöny zöld de nem sokára ki cseréljük rózsaszínre azt is!

Ivett.^^.

Emomamii.,2012.09.02 14:21

Nagyon örülök, hogy segíthettem.:) Amúgy a rózsaszín tényleg nagyon szép szín, biztos nagyon szép szobád van.:)

Récc'.

Re: Ivett.^^.

Köszönöm,2012.09.04 17:51

Köszönöm szépen! :) Miért úgyis egyébként hogy fekete a tv de van rajta rózsaszín matrica?