Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Árulkodó cipellők.

 Sportos, kényelmes lapos, gyilkos tűsarok? Melyik a kedvenc lábbelid? Gondolkoztál már azon, hogy mit árul el rólad, az ízlésedről, az érzelmi életedről, az emberekhez való viszonyodról?

 

Gyilkos tűsarkak

 

Ha a legszívesebben folyton tűsarkúba járkálnál mindenhol, akkor egy élénk és különleges csaj vagy, aki szereti, ha odafigyelnek rá. Időnként önfejű lehetsz, és úgy viselkedhetsz, mint egy elkényeztetett hercegnő, de végül mindig megkapod, amit akarsz. Tudatában vagy a képességeidnek, és a szexuális kisugárzásodnak. Sokan a butaságot és a felszínességet társítják a magas sarkakhoz, de tévednek, és mire rájönnek, már késő…

Kényelmes lapos sarkak

 

Ha a kényelmes lapos sarkú cipőket szereted, akkor az édes, kedves jelzőt használják rád. A lelked mélyén még mindig gyerek vagy, aki próbál nyitott lenni és mindenkinek a kedvében járni, azonban az idegeneket nehezen fogadod a bizalmadba. Kiváló stílusérzékkel rendelkezel, szereted a divatos, szép ruhákat. A férfiak szemében törékeny nőnek tűnsz, akit minden áron meg akarnak védelmezni.

Moci királynő

 

Visszahúzódó, egocentrikus ember vagy, ha a motoros bakancs szerű cipőket viselsz a legszívesebben. Nem bízol az emberekben, szeretsz mindent egyedül megoldani. Ugyanakkor okos és érzékeny vagy, és sokat aggódsz a másokhoz fűződő viszonyodon. Az udvariatlanság, durvaság nagyon a lelked mélyére tud hatolni.

Csini csaj

 

Ha a mokaszinok és az oxford cipők a favoritjaid, akkor azok közé a nők közé tartozol, akik nem szeretik feltárni az érzéseiket, akkor is mosolyognak, ha a szívük közben vérzik. Tudod, hogy mit szeretnél, és el is éred azt, mindegy, mások mit gondolnak rólad. Időnként túlságosan is szőrszálhasogató tudsz lenni, így nem könnyű barátokra lelned.

Fiús csaj

 

Ha a sportos cipők a gyengéid, akkor kreativitásod és barátkozó kedved messze földön híres. Szeretsz utazni, és halálosan untat a megszokás, a rutintevékenységek. Imádsz társaságban lenni, pörögni, főleg akkor, ha elismerik az erényeidet.

Kényelmes és szexi

 

Egyenes és magabiztos vagy, és szereted saját magad irányítani az életed. Legalábbis ezt sugallja, ha a telitalpú cipők iránt érzel erős vonzalmat. Azonban mikor nagy horderejű döntés előtt állsz, hajlamos vagy megtorpanni és hezitálni. Kapcsolataidban a bizalmat keresed, olyan emberre vágysz, akiben feltétel nélkül megbízhatsz.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.