Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


6 jel, hogy a srác nem vesz téged komolyan

 

Nem mutat be a barátainak

Teljesen érthető, ha néha szeretne egy kis időt nélküled, csak a barátaival tölteni - néha biztosan te is vágysz egy kis csajos pletykálkodásra, ahova nem vinnéd magaddal. De ha már a sokadik lazulós programot tervezi a barátaival, téged pedig még be sem mutatott nekik, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem vesz téged komolyan: ha teljesen odáig lenne, alig várná, hogy eldicsekedhessen veled a haverjainak is.

Elkésik a randiról

Egyszer. Alapos okkal. Ennyi fér bele. Ha többször is előfordul, hogy megvárat, és még elfogadható magyarázattal sem áll elő, hanem egy boccsal elrendezi a dolgot, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem igazán érdeklik az érzéseid, és ő nem olyan lelkes a találkozásaitok miatt.

Más lányokkal is flörtöl

Attól, hogy fülig szerelmes, még meg fog nézni más lányokat is - a fiúk már csak ilyenek. De ha az orrod előtt kezd flörtölni, az több, mint gyanús: ha igazán komolyan venne, akkor te kötnéd le minden energiáját, és veled foglalkozna, ahelyett, hogy a következő hódítását puhítaná.

Napokig nem jelentkezik

Se egy telefon, se egy SMS, se egy e-mail... Ha egy nap eltelik úgy, hogy nem hallat magáról, az még belefér, elvégre nem vagytok összenőve. Két nap már gyanús, a három pedig a kritikus határértéknek számít: ha rendszeresen előfordul, hogy a srác napokra felszívódik, valószínűleg nem szeretne túl sok energiát ölni ebbe a kapcsolatba.

Mást csinál, miközben együtt vagytok

Éppen egy történet közepén vagy, amikor eszébe jut, hogy el kell intéznie egy telefont, vagy bekapcsolja a tévét, hogy megnézze, hogy áll a meccs, esetleg megmutatja, melyik most a kedvenc száma. Nem csak hogy nem figyel, de még az is lehet, hogy untatja, amit mondasz.

Folyton a volt barátnőjéről mesél

Egy hosszabb távú kapcsolatban nem számít tabunak az előéletetek, de ha a srác túl gyakran mesél a volt barátnőjéről - akár ódákat zeng róla, akár átkozza - a már gyanús lehet. Valószínűleg még nincs teljesen túl rajta, és téged csak búfelejtőnek használ.

 

(forrás: femina)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.