Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


5 ultratrendi őszi farmer.:P

5 ultratrendi őszi farmer


A farmer egy örök darab, de szezonról-szezonra szerezzünk be legalább egy újat, amely megfelel az aktuális trendeknek. A következő 5 darab közül biztos mindenki talál minimum egyet, melybe első látásra beleszeret.


1. Pöttyös

Ennek a farmernak imádjuk a fazonját. Kilátszik belőle a bokánk, ami ősszel még nem is nagy baj. Ez a fazonú farmer nagyon dögös egy magassarkúval. A színe sem a megszokott farmerkék, inkább királykék, ami az ősszel igazán trendi. A sok pötty már csak hab a tortán.2. Klasszikus

Ezt a farmert azért választottuk, mert úgy gondoltuk, mindenkink kell legyen egy ilyennek a szekrényébe. Sem a formája, sem a színe nem különleges vagy feltűnő, de ez nem is baj. Egy ilyen farmer ruhatárunk örök darabja lehet.


3. Barokkos

A barokk az idei nagy befutó trend, így nem véletlen, hogy egy ilyen stílusú nadrágot is választottunk. Ez a zara darab azonban nem egy csillogó, mintás nadrág, csupán egy olyan farmer, amely lefelé haladva halványodik, és emellett még egy kis csipkedíszítést is kapott, így egy egyszerű inggel még a munkahelyünkre is bátran hordhatjuk!

4. Szaggatott
A szaggatott farmerek a nyáron élték virágkorukat, de ősszel is nyugodt szívvel felvehetünk egy ilyet. Ha már nagyon hideg van, akkor egyszerűen vegyünk alá egy színes harisnyát.

Stradivarius 9.595 Ft


5. Kőmosott

Ismét egy olyan farmer, ami ruhatárunk állandó darabja lehet. A világosabb rész a térdnél helyezkedik el, így szinte minden alkatnak megfelelő választás lehet, ugyanis egyáltalán nem kövérít.
Cikk forrása: Lájk magazin.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.