Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


3 ultramenő farmer.

Itt a nyár és neked ván pár olyan farmerod amit kinőttél vagy valami nem tetszik benne? Hát itt megmutotam, hogy milyen trendi nacikat tudsz gyártani házilag.^^ ||~ Forrás:100×Szép 2009/8-9 ~||

1.] Tépett.:]].

Kell hozzá: Egy strapabíró alátét, drótkefe a barkácsáruházból.
Így csináld: Addig dörzsöld a farmered keresztbe, amíg el nem éred a kívánt hatást.
Emomamii véleménye: Szerintem ezt a fajtát a legnehezebb elkészíteni, hiszen a kellék beszerzése nehezebb dolog. Nekem a tépett nadrág nem is annyira jön be, de mindenki a saját ízlése szerint csinál mindent.;]]. Hajrá!.:]].

2.] Forrónadrág.^^.

Kell hozzá: Egy éles és erős olló.
Így csináld: Jelöld be filcel belül, milyen hosszú nacit szeretnél. Precízen vágd körbe, tépkedd meg a szélét, és már kész is.^^.
Emomamii véleménye: Szerintem ez a fazon ultramenő.^^. Nekem nagyon bejön. De előbb szőrtelenítsetek, mert elég visszataszító, ha kint van a lábad és a szőrszálak látszódnak.. És még valami. Először hosszabbra vágd, nehogy az legyen, hogy túl rövidre vágtad. Utána ha még nem elég rövid vágd.^^.

3.] Koptatott.*-*

Kell hozzá: Gumikesztyű, 1 flakon klórtartalmű fehérítő szer (Domestos, Hypo)
Így csináld: Óvatosan dolgozz, tartsd be a használati utasítást, és mindig viselj gumikesztyűt! A fehérítőt öntsd bele egy műanyag lavórba, tedd bele a farmert, és többször jó alaposan gyúrd át. Addig hagyd benne, amíg el nem éred a kívánt hatást, időnként mozgasd meg. Hideg folyó vízzel alaposan öblítsd ki, majd 2× mosd ki mosógéppel 60°-on.:]].
Emomamii véleménye: Szerintem ez egy nagyon menő cucc. Én máshogy koptatom, mert nekem ez túl bonyolult. Leírom nektek az én módszerem: Foltonként dörzsölöm bele a nadrágba a fehérítőt. Tudom, hogy hova akarok tenni 1-1 foltot és mindig ott dörzsölöm bele. Úgy szerintem sokkal egyszerűbb.^^ De mindenkinek ahogy kényelmesebb.^^. És még valami: Egy színű fölsőkkel és kiegészítőkkel hordd. A nagyon színes mintás nem illik az ilyen fazonhoz.:]].

Remélem jó cikket választottam ki nektek.^^ Nah jó szórakozást, és sok sikert.:]].

Lájk vagy Diszlájk.?^^.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.